OVER THORBOUW

Welkom bij Thorbouw, uw betrouwbare bouwpartner en algemeen aannemersbedrijf met een visie op de toekomst en een groot hart voor de volgende generaties. Persoonlijk en milieubewust aankopen, bouwen, renoveren, inrichten of ontwikkelen in Leuven en ruime omgeving.

Foto: Dodgeandburn

Jong, ambitieus en nieuwsgierig

De liefde voor architectuur werd zaakvoerder Jan Vansteenwegen met de paplepel meegegeven. Als jonge tiener werd er ook een zaadje geplant met het kijken naar de verfilming van het boek van Felix Timmermans; "Pallieter". Sinds zijn 13de, als oudste van 4 kinderen, werd hij door zijn vader regelmatig betrokken bij de vooruitstrevende Leuvense bouwfirma Anders Bouwen. Als twintiger begon hij in 1993 als binnenhuisarchitect te werken in de zaak van hun vader. Hij ontwierp er functionele en ergonomische interieurs en begeleidde er de klanten. Met een frisse blik werkte hij (nieuw)bouwprojecten van A tot Z af. Mede dankzij zijn bijkomende studie en erkenning als "Aannemer Bouw" en zijn getuigschrift “Passiefbouw” en “Isolatie en luchtdichtheid”, hanteert hij een overkoepelende projectblik.

Ervaren, oprecht en gepassioneerd

Met een loopbaan van 27 jaar bouwkennis en de steeds groter wordende drang om iets te doen aan de vervuiling, de huidige wegwerpmaatschappij en de negatieve impact van de bouwwereld op ons milieu, begint hij in september 2018 de opleiding “Bio Ecologisch Bouwen” aan Odisee, KU Leuven. 

LinkedIn Profiel

Eind 2018 lanceert hij dan de Bvba Thorbouw: een ecologisch bouwbedrijf dat een rechtlijnige, transparante en persoonlijke aanpak hanteert. Met Thorbouw wil hij niet alleen vandaag inzetten op puur bouwen en comfortabel wonen, hij wil ook investeren in morgen en een zorgeloos leven voor de volgende generaties. Het doel? De verspilling een halt toeroepen en een mooie harmonie tot stand brengen tussen mens en natuur. Wij houden ook graag rekening met elektrosmog en geobiologie, indien gewenst kan ook hier meer informatie over gegeven worden.

Goed omringd, deskundig en professioneel 

Hij trekt graag zijn werkkleding aan, om de handen uit de mouwen te steken en de puntjes op de i te zetten. Hij omringt zich met een hechte groep van gemotiveerde vakkundige uitvoerders, die helemaal op elkaar ingespeeld zijn. Samen met de klant gaan ze in dialoog om een ontwerp op maat te realiseren. Dankzij deze professionele samenwerking en zijn intussen behaalde getuigschrift "Postgraduaat Bio-Ecologisch Bouwen en Wonen" kunt u rekenen op een feilloze uitvoering van uw project. En dit uiteraard zoals altijd binnen de afgesproken timing en uw budget.

Herkent u zich in de visie van Thorbouw?

  • Volhoudbaar: Thorbouw werkt in het nu, met een blik op morgen.
  • Eerlijk: enkel oprechte en milieuvriendelijke tips met correcte prijs.
  • Natuurlijk: respect voor fauna en flora en fascinatie voor water.
  • Haalbaar: bio-ecologisch wonen zonder extreme ingrepen.
  • Familiaal: de bewoner met zijn/haar ritme, waarden en gezin staan voorop.

Duurzaam wonen? Thorbouw begeleidt uw bouw van A tot Z >>
Contacteer ons voor cohousing of kangoeroewoning >>

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x