OVER THORBOUW

Welkom bij Thorbouw, uw betrouwbare bouwpartner en algemeen aannemersbedrijf met een visie op de toekomst en een groot hart voor de volgende generatie. Persoonlijk en milieubewust aankopen, bouwen, renoveren, inrichten of ontwikkelen in Leuven en ruime omgeving.

Jong, ambitieus en nieuwsgierig

De liefde voor architectuur en milieu werd zaakvoerder Jan Vansteenwegen met de paplepel meegegeven. Sinds zijn 13de, als oudste van 4 kinderen, werd hij door zijn vader regelmatig betrokken bij de vooruitstrevende Leuvense bouwfirma Anders Bouwen. Als twintiger stapte hij dan mee in de zaak als binnenhuisarchitect. Functionele en ergonomische interieurs ontwerpen en klanten begeleiden. Met een frisse blik werkte hij (nieuw)bouwprojecten van A tot Z af. Mede dankzij zijn bijkomende studie en erkenning als Aannemer bouw, zijn getuigschrift “Passiefbouw” en “Isolatie en luchtdichtheid” en eveneens zijn huidige opleiding “postgraduaat Bio Ecologisch Bouwen”, hanteert hij een overkoepelende projectblik. 

Ervaren, oprecht en gepassioneerd

Met een loopbaan van 27 jaar bouwkennis groeide bij Jan Vansteenwegen de bezorgdheid om de klimaatverandering, de huidige wegwerpmaatschappij en de negatieve impact van de bouwwereld op ons milieu. Vanuit zijn overtuiging lanceert hij eind 2018 Thorbouw: een ecologisch bouwbedrijf dat een transparante en persoonlijke aanpak hanteert. Met Thorbouw wil hij niet alleen vandaag inzetten op puur bouwen en comfortabel wonen, hij wil ook investeren in morgen en een zorgeloos leven voor de volgende generaties. Het doel? De verspilling een halt toeroepen en een mooie harmonie tot stand brengen tussen mens en natuur. Wij houden ook graag rekening met elektrosmog en geobiologie. Indien gewenst kan ook hier meer informatie over gegeven worden.

Goed omringd, deskundig en professioneel 

Hij trekt graag zijn werkkleding aan, om de handen uit de mouwen te steken en de puntjes op de i te zetten. Hiervoor omringt hij zich met een hechte groep van gemotiveerde vakkundige uitvoerders, die helemaal op elkaar ingespeeld zijn. Samen met de klant gaan ze in dialoog om een ontwerp op maat te realiseren. Dankzij deze professionele samenwerking kunt u rekenen op een feilloze uitvoering van uw project, binnen de afgesproken timing en uw budget. 

Herkent u zich in de visie van Thorbouw?

  • Volhoudbaar: Thorbouw werkt in het nu, met een blik op morgen.
  • Eerlijk: enkel oprechte en milieuvriendelijke tips met correcte prijs.
  • Natuurlijk: respect voor fauna en flora en fascinatie voor water.
  • Haalbaar: bio-ecologisch wonen zonder extreme ingrepen.
  • Familiaal: de bewoner met zijn/haar ritme, waarden en gezin staan voorop.

Duurzaam wonen? Thorbouw begeleidt uw bouw van A tot Z >>
Contacteer ons voor cohousing of kangoeroewoning >>

info@thorbouw.be
T 0032 475 530 214
WhatsApp


Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

Webhero design shaker
Je kijkt nu naar arrow_drop_down
Webhero
Webhero

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x