WERKWIJZE

Wij hebben door onze 30 jaar lange ervaring begrepen dat elk project uniek is en dat onze klanten een partner nodig hebben die niet alleen professioneel is, maar ook flexibel en laagdrempelig werkt.


Daarom verloopt het proces bij ons in drie eenvoudige stappen, waarmee we ervoor zorgen dat uw dromen werkelijkheid worden:


Stap 1: Raming - €75/u (375 € voor een kleiner ingreep tot 1.050 € voor een omvangrijke verbouwing van een gezinswoning.)

Onze samenwerking begint met het in kaart brengen van uw wensen en het opstellen van een gedetailleerde lijst met een totaalbudget.

Of u al een vast budget heeft of dat wij een schatting voor u maken, de eerste stap kost slechts €75/u ex btw. 

Het bedrag dat je betaald voor deze raming dient als voorschot voor de voorstudie en het wordt ook opgenomen in het totaalbudget van uw project.


Stap 2: Voorstudie – €3.500 a €5.000 (afhankelijk van de grote van het project)

Na het bepalen van het budget gaan we gezamenlijk aan de slag met de voorstudie.

Tijdens deze studie worden, in samenspraak met u, plannen gemaakt die naadloos aansluiten op het eerder vastgestelde budget en uw wensen. Het opstellen van deze plannen gebeurd stapsgewijs, eerst een voorontwerp en dan verschillende aanpassingen tot alles naar jullie wens is uitgetekend.

Ook de som, die je betaald voor deze voorstudie, zit inbegrepen in het totaalbudget.


Stap 3: Contractfase

Deze fase is een volledige ontzorging.

Nu we het exacte budget kennen en uw wensen volledig in kaart en op plan hebben gezet tijdens de voorstudie, gaan we over naar de contractfase.

Tijdens deze fase worden de gemaakte plannen gefinaliseerd en ingediend bij de stad.

Wij bepalen eveneens samen de laatste details, stellen een realistische timing voorop en zorgen voor een vlekkeloze uitvoering en opvolging van al de nodige werken.

Van plaatsbeschrijvingen tot vergunningsaanvragen, van ABR-verzekering tot praktische voorzieningen zoals toilet en werfkast, het controleren van alle belangrijke details, wij regelen het allemaal.

Uw project is in goede handen en wij staan garant voor een zorgeloos proces van begin tot eind.


Wij kijken ernaar uit om samen met u uw project tot een succes te maken.

Neem gerust contact met ons op voor verdere details of om een afspraak te plannen.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief Btw.{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x