LOOKBOOK

Metamorfose te Wespelaar.

Voor en na foto 's van een verbouwing te Wespelaar.

Meer foto's

Integratie van kunst.

Door de goede band tussen Guido Vansteenwegen en Peter Vanbekbergen heeft Anders Bouwen enkele leuke initiatieven waar gemaakt.

Meer foto's

Van meubel tot verbouwingen met totaalinrichting.

Interesse in een nieuwe keuken, is je badkamer aan vervanging toe, heb je nood aan een bureau? Wil je een gashaard plaatsen en deze inwerken in een meubel? Een zolder nuttig inrichten, ... Wij zijn gespecialiseerd in totaalverbouwingen die sleutel op de deur afgewerkt worden. Toch zal je bij ons veel enthousiasme vinden voor het realiseren van relatief eenvoudige opdrachten. Wij houden ook bij dit soort realisaties rekening met mogelijke toekomst scenario 's zodat u verstandig investeert.

Meer foto's

Vormgeving & licht en kleuradvies.

Thorbouw werk nauw samen met Stefanie Wilms waardoor wij elk project optillen naar een hoger niveau.

Meer foto's

Low Tech.

Zowel bij massief passief als bij andere woningen die neigen naar plusenergie is goed doordachte passieve zonnewering op het zuiden een must, het oosten en het westen is een onderschatte zonnestand die dikwijls voor oververhitting zorgt en dus extra aandacht vraagt.

Meer foto's

Verbouwing te Linden.

Meer foto's

Verkaveling met nieuwbouwwoningen te Oud Heverlee.

Standaardoplossingen? Elke woning een ander terrein met een andere ligging en andere eigenaars, stuk voor stuk uniek en dus ook de aangereikte oplossingen en het ontwerp.

Meer foto's

Projectbouw.

Meer foto's
LOOKBOOK

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x